Lungamu Ninggal Kenangan Tekamu Ngirim Undangan Chord Gitar Golek Liyane – Happy Asmara Kunci C

Berikut ini chord gitar lagu berjudul "Golek Liyane" yang dinyanyikan Happy Asmara. Lirik lagu "Golek Liyane" diciptakan oleh Ines Minto Hermawan. Video klip lagu ini juga telah diunggah di kanal YouTube FORTUNA ENTERPRISE, dan hingga kini telah ditonton lebih dari 3 juta kali.

Cobo tak kuat kuatke Weruh kowe karo dekne Bisoku amung dongakne Mugo langgeng selawase.. Lungamu ninggal kenangan Tekamu ngirim undangan Medhotke tali katresnan.. Yen pancen kuwi dalane Tak trimo keputusane Aku tak golek liyane.. Sak tenane aku sayang Jero ning atiku iki Wegah kelangan.. Tak ikhlasne kowe ngilang Senajan biyen kowe Wis tau tak sayang.. Tresnoku kok sio sio Ninggal tatu nembus jroning dodo Mugo kowe ora getun Cekap semanten matur nuwun.. Cubo tak kuat kuatke Weruh kowe karo dekne Bisoku amung dongakne Mugo langgeng selawase.. Lungamu ninggal kenangan Tekamu ngirim undangan Medhotke tali katresnan.. Yen pancen kuwi dalane Tak trimo keputusane Aku tak golek liyane.. Sak tenane aku sayang Jero ning atiku iki Wegah kelangan.. Tak ikhlasne kowe ngilang Senajan biyen kowe Wis tau tak sayang.. Tresnoku kok sio sio Ninggal tatu nembus jroning dodo Mugo kowe ora getun Cekap semanten matur nuwun.. Sak tenane aku sayang Jero ning atiku iki Wegah kelangan.. Tak ikhlasne kowe ngilang Senajan biyen kowe Wis tau tak sayang.. Tresnoku kok sio sio Ninggal tatu nembus jroning dodo Mugo kowe ora getun Cekap semanten matur nuwun.. Link download lagu Golek Liyane Happy Asmara >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *